Ja, jeg tenkte at jeg like godt kan skrive den inn her. Jeg noterer jo alt jeg spiser på diett, så da kan det være litt greit å bare ha matplanen her også. Da slipper jeg å dra frem den store permen hver gang jeg skal sjekke noe ifh til maten. Her er altså min matplan, frem til september.
FROKOST
FROKOST
- 2 grove knekkebrød med pålegg
- 1 glass appelsinjuice / 1 frukt
- Vann og grønnsaker (utenom avokado) i fri mengde
- Eventuelt kaffe/te uten sukker og melk
LUNSJ
- 2 grove knekkebrød med pålegg
- 1 glass skummet melk
- vann og grønnsaker (utenom avokado) i fri mengde
- Eventuelt kaffe/te uten sukker og melk
MIDDAG
- 150 g kokt torsk, sei eller annen mager fisk, eller
- 70 g kokt laks, makrell eller annen fet fisk, eller
- 120 g kyllingbryst, svinefilet, ytrefilet/indrefilet av okse bakt i ovnen eller stekt i teflonpanne uten stekefett.
- 1 liten potet, eller 2 ss kokt ris eller pasta
- Vann og grønnsaker (utenom avokado) i fri mengde
MELLOMMÅLTID
- 1 FRUKT
KVELDSMAT
- 2 grove knekkebrød med pålegg
- 1 glass skummet melk
- Vann og grønnsaker (utenom avokado) i fri mengde
- Eventuelt kaffe/te uten sukker og melk
I TILLEGG
- Minimum 2 liter væske i form av vann, minerealvann (Farris, Olden osv.), lettsaft, kaffe, te eller buljong
- 1 multi vitamin-mineraltablett
- 2 trankapsler eller 5 ml flytende tran
- 1 ts soyamargarin / 1 ts olje. Brukt til knekkebrød og/eller steking
PÅLEGG (se etter nøkkelhullsmerket)
På ett knekkebrød pr dag
- 1 ss makrell i tomat, røykelaks, peppermakrell, sardin, sild, eller tunfisk
- Cottage cheese med grønnsaker. For eksempel paprika, tomat, agurk, reddik, eller magerost med 3% fett
- Mager leverpostei
På de tre andre knekkebrødene kan du velge
- Kokt skinke, pastramiskinke, kalkunpålegg, servelat 3% fett, reker, krabbe, fiskepudding og egg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar